Evenement op 28 & 29 maart

Een kijkje in de keuken van Zitlekker & Hoveniersbedrijf Groencombinatie Ruisendaal

Zaterdag 28 en zondag 29 maart is het goed toeven bij Zitlekker in Uithoorn tijdens de Open Fabrieksdagen. U kunt een kijkje nemen in de ‘keuken’ van deze meubelfabrikant, tuinadvies ontvangen van top tuinarchitecten en u laten inspireren tijdens verschillende demonstraties op gebied van buiten leven.
Weer of geen weer: er wordt heel goed voor alle gasten gezorgd!

De fabriek zal tijdens de open dagen helemaal opengesteld worden, zodat u met eigen ogen kunt zien hoe de buitenmeubelen gemaakt worden en waarom ze zo uniek zijn. U kunt uitleg krijgen over het productieproces en over hoe de meubelen tot stand zijn gekomen. Paul Weijers, tuinarchitect en ontwerper van de buitenmeubelen, spreekt uit ervaring als hij zegt dat de klanten het een ware beleving vinden om door de fabriek te lopen.  “We maken altijd graag een afspraak om het ‘staaltje werk’ te laten zien. Zo ervaart de klant zelf hoe hun meubel hier gemaakt wordt en dus echt Nederlands design is. Uiteraard blijven we dat doen maar laten u ook graag meer mogelijkheden beleven die we bieden op het gebied van buiten leven en inrichting van buitenruimtes. Vandaar de Open Fabrieksdagen.

De verschillende modellen buitenmeubelen van MOOD staan opgesteld op het showterrein zodat u lekker relaxt kunt proefzitten en tegelijkertijd kunt kijken naar diverse tuinonderdelen die verzorgd zijn door
hoveniersbedrijf Groencombinatie Ruisendaal.

De topkoks van twee-michelin-sterren restaurant Aan de Poel zorgen op originele wijze voor een heerlijk gerechtje. Het vuur staat aan, de wijn wordt ontkurkt, u bent van harte welkom!
De deuren zijn beide dagen geopend van 10.00 – 17.00 uur.
De fabriek van Zitlekker is gevestigd aan de Amsteldijk Noord 182, Uithoorn.

Zitlekker                         Uitnodiging evenement